0498441154 info@thermolux.be

AIRCO INSTALLATEUR

STEEDS DE JUISTE TEMPERATUUR THUIS EN OP KANTOOR

Nu de zomers steeds warmer worden, is een airco zeker geen overbodige luxe. Professioneel geplaatst en afgewerkt, zodat u het hele jaar door zorgeloos kan genieten!

airco installatie

KOELEN EN VERWARMEN ZONDER ZORGEN

Thermolux is een erkende installateur van Fujitsu airco’s. Dankzij een vakkundige installatie op maat kan u zorgeloos genieten van uw airconditioning systeem. Een andere naam voor een airco is een lucht lucht warmtepomp. Een warmtepomp kan niet alleen koelen in de zomer, maar ook snel (bij) verwarmen in de winter. Sommige airco toestellen kunnen zelfs automatisch de omschakeling maken tussen verwarmen en koelen op basis van de ingestelde temperatuur en kamertemperatuur. U kan dus uw airco het hele jaar benutten.

Voordelen van de Fujitsu airco systemen:

  • Snel koelen en/of verwarmen
  • Multi-split: tot 8 toestellen op een buitengroep
  • Diverse modellen: wand / vloer / cassette
  • Automatische klimaatregeling
  • Fluisterstille werking
  • Professionele installatie waarbij leidingen discreet worden weggewerkt
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Thermolux is Fujitsu Gold Partner en hierdoor kunnen de door ons geplaatste en onderhouden airco’s genieten van 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar (op werkuren en onderdelen)!

U kan de Fujitsu airco eenvoudig bedienen via de FGLair app op uw smartphone of tablet, mits we de airco uitbreiden met een wifi-module.

U kan niet alleen de temperatuur regelen via deze app, maar tevens uw airco in- en uitschakelen vanop afstand alsook het wijzigen van de minimumtemperatuur. De app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

Dit alles uiteraard in combinatie met professioneel advies vooraf en de nodige service na installatie. Zo weet u zeker dat de airco die u aanschaft ook geschikt is voor de ruimte waarin deze geplaatst zal worden.

VRAGEN OVER INSTALLATIE OF ONDERHOUD VAN AIRCONDITIONING?

Contacteer Thermolux BV vrijblijvend voor meer informatie!

Contactgegevens

Thermolux BV
Gemeentestraat 18
2260 Oevel-Westerlo
Telefoon: 0498/44.11.54
E-mail: info@thermolux.be
Privacy policy

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Bekijk de projecten van Thermolux BV.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteiten op social media.