0498441154 info@thermolux.be

CONDENSERENDE WARME LUCHTKETELS

VERWARMEN MET CONDENSERENDE LUCHTVERWARMERS

Dankzij een gasgestookte, condenserende luchtverwarmer kan u voordeliger verwarmen!

luchtverwarmer

Luchtverwarming is efficiënt en levert een hoog rendement. Zo behaalt uw woning of kantoor snel de gewenste temperatuur en beschikt u steeds over zuivere lucht in uw woon- en/of werkplaats.

De Multicalor luchtverwarmers die wij plaatsen zijn voorzien van kwalitatieve branders met een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen zoals stikstofoxides. Deze stof is een van de oorzaken van zure regen en smog.  Dankzij een optimale verbranding verbruikt het toestel bovendien minder gas. De luchtverwarmers zijn daarnaast ook modulerende toestellen. Hierdoor kan het toestel het vermogen van de brander traploos regelen en de temperatuur heel nauwkeurig aansturen. Ook de snelheid van de ventilator past zich steeds aan de luchttemperatuur aan, zodat u geen last heeft van tocht.

Onze luchtverwarmers kunnen uitgebreid worden met een warmtepomp. Op die manier kan u tijdens de warme zomerdagen koele lucht in uw woning verdelen en de temperatuur op een aangenaam niveau houden. U kan de warmtepomp dan ook gebruiken in de tussenseizoenen als verwarming. De condenserende luchtverwarmer wordt dan alleen ingeschakeld wanneer het buiten kouder is en het rendement van de warmtepomp te laag is.

Luchtverwarmers zijn dus een uitstekend alternatief voor de conventionele branders op (aard)gas en mazout.

Als toonaangevend bedrijf volgen wij ook op regelmatige basisopleidingen ingericht door onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken.

VRAGEN OVER CONDENSERENDE LUCHTVERWARMERS?

Contacteer Thermolux BV vrijblijvend voor meer informatie!

Contactgegevens

Thermolux BV
Gemeentestraat 18
2260 Oevel-Westerlo
Telefoon: 0498/44.11.54
E-mail: info@thermolux.be
Privacy policy

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Bekijk de projecten van Thermolux BV.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteiten op social media.