0498441154 info@thermolux.be

SANITAIRE INSTALLATIES

BADKAMER INSTALLATIE & RENOVATIE

Installatie & onderhoud van sanitaire voorzieningen is één van de hoofdactiviteiten van Thermolux.

sanitair

Thermolux is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties. Een volledige installatie van aan- en afvoerleidingen alsook het plaatsen van sanitaire voorzieningen wordt volledig op maat van uw wensen uitgevoerd. Thermolux gebruikt enkel duurzame en beproefde materialen, zodat u vele jaren zorgeloos kan genieten van uw nieuwe badkamer.

Ook voor badkamerrenovaties kan u bij Thermolux terecht. We werken steeds in nauw overleg en vervangen de noodzakelijke materialen op de kortste mogelijke termijn, zodat de hinder tot een minimum beperkt blijft. Uw badkamer in een nieuw kleedje steken wordt hierdoor een eenvoudig en zorgeloos proces. Wij nemen u desgewenst alle werk uit handen.

Voor bezettings- en tegelwerken hebben we vaste, professionele partners waarmee we samenwerken. Hierdoor kunnen we u een totaalpakket aanbieden.

Als toonaangevend bedrijf volgen wij ook op regelmatige basisopleidingen ingericht door onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken.

VRAGEN OVER INSTALLATIE VAN SANITAIR?

Contacteer Thermolux BV vrijblijvend voor meer informatie!

Contactgegevens

Thermolux BV
Gemeentestraat 18
2260 Oevel-Westerlo
Telefoon: 0498/44.11.54
E-mail: info@thermolux.be
Privacy policy

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Bekijk de projecten van Thermolux BV.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteiten op social media.