0498441154 info@thermolux.be

WARMTEPOMP BOILERS

BUDGETVRIENDELIJK WARM WATER BEREIDEN

Een warmtepompboiler is de voordeligste manier om warm water te bereiden!

warmtepomp

Warmtepompboilers zijn bij uitstek geschikt voor het vervangen van uw bestaande elektrische boiler en voor nieuwbouwprojecten. Op minder dan 5 jaar kan u deze investering terugverdienen. Hoewel de toestellen erg complex zijn qua technologie, is het idee erachter zeer eenvoudig.

Een warmtepompboiler haalt simpelweg warmte uit de lucht en warmt daarmee water op. De toestellen zijn bovendien uitgerust met een elektrische weerstand, zodat er zeker voldoende warm water kan worden voorzien wanneer het rendement lager ligt of er veel warm water nodig is.

Een warmtepompboiler kan het water zonder problemen tot een temperatuur van 55 graden celcius brengen. Wanneer de temperatuur hoger moet liggen, springt de elektrische weerstand bij. Afhankelijk van de benodigde hoeveelheid warm water kiezen we, samen met u, het juiste model warmtepompboiler.

Als toonaangevend bedrijf volgen wij ook op regelmatige basisopleidingen ingericht door onze fabrikanten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

VRAGEN OVER INSTALLATIE OF ONDERHOUD VAN EEN WARMTEPOMP BOILER?

Contacteer Thermolux BV vrijblijvend voor meer informatie!

Contactgegevens

Thermolux BV
Gemeentestraat 18
2260 Oevel-Westerlo
Telefoon: 0498/44.11.54
E-mail: info@thermolux.be
Privacy policy

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Bekijk de projecten van Thermolux BV.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg onze activiteiten op social media.