Thermolux BVBA – Vakmanschap met warmte

Thermolux BVBA zag het levenslicht in 2012 toen Stein Van Echelpoel begon met zijn zelfstandige activiteit. Als vakman en vertrouwenspersoon zal Stein u begeleiden bij al uw noden en wensen rond verwarming en sanitaire installaties.

Stein buizen aansluiten

Stein Van Echelpoel specialiseerde zich in de vakkundige installatie van verwarming en sanitair. Of u nu kiest voor traditionele of alternatieve energie, Thermolux gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw verwarming en sanitair. We plaatsen naast de normale verwarmingsketels op aardgas of mazout ook zonneboilers, warmtepompen en ventilatiesystemen. Bij Thermolux kan u terecht voor zowel grote als kleine sanitaire- en verwarmingsinstallaties.  Dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de particuliere en professionele markt. Ook zelfbouwers helpt Thermolux graag verder met vakkundig en uitgebreid advies, zodat u zelf aan de slag kan met kwalitatieve producten en vakkundig advies.

Uiteraard voert Thermolux ook herstellingen uit aan bestaande installaties sanitaire en verwarmingsinstallaties. We zorgen voor een snelle interventie, zodat u niet lang in de kou hoeft te staan. Uw verwarmingsketel of sanitaire installatie wordt vakkundig hersteld met kwalitatieve onderdelen, zodat u langer zorgeloos kan genieten van warm comfort.

thermolux-plaatsen-vloerverwarming

Plaatsing vloerverwarming

thermolux-zonneboiler-installatie

Installatie Zonneboiler

thermolux-plaatsen-verwarmingsketel-new

Installatie verwarmingsketel

thermolux-schoorsteen-vernieuwen

Vernieuwen schoorsteen

Wist u dat het onderhoud van uw cv-installatie verplicht is en dit zowel voor particulieren als bedrijven?

– Centrale stooktoestellen op gas moeten verplicht tweejaarlijks een onderhoud krijgen.

– Centrale stooktoestellen op mazout of vaste brandstof moeten verplicht jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen!